Reviews

Reviews

Boekhout Fotografie - Frozen-Beauty
5.0
Based on 44 reviews
aangedreven door Facebook
Jose Janssens
Jose Janssens
2021-06-26T15:20:11+0000
geweldig mooie foto's gemaakt door een fotografe die het vak verstaatSuperblij met het resultaat!
Nancy Dubbeld
Nancy Dubbeld
2020-12-09T12:28:51+0000
super gave foto's van ons samengesteld gezin. Ze neemt zo de tijd voor de kinderen. heerlijk!! super gedaan Patricia... heel erg blij!!!lees meer
Bianca Krijnen
Bianca Krijnen
2020-10-19T18:22:30+0000
super goed geholpen. en super blij met het eindresultaat .zeker voor herhaling vatbaar
Inge Lemmens
Inge Lemmens
2020-06-23T08:51:52+0000
Generatieshoot is een echte aanrader, prachtige foto's
Melanie de Bresser - Verweij
Melanie de Bresser - Verweij
2020-06-08T11:59:08+0000
super leuke foto's gekregen bij de generatie shoot! snelle levering en elke foto is prachtig!
Wendy Baeten-van Ham
Wendy Baeten-van Ham
2020-05-20T06:42:53+0000
mooie foto's!zeer gemoedelijk, een aanrader voor iedereen
Danique Hoek
Danique Hoek
2020-03-14T17:20:16+0000
Geweldig mooie foto’s gekregen door de generatieshoot. Zo ontzettend blij mee!
Wendy van Breemen-meter
Wendy van Breemen-meter
2020-02-19T20:52:10+0000
Ik ben twee keer geweest bij Boekhout Fotografie. 1 keer samen met mijn dochter voor een Frozen beauty reportage en. 1... keer met mijn gezin voor de generatie shoot. Je voelt je eigen meteen thuis door het warme welkom.Patricia is een vriendelijke en behulpzame vrouw.Ze heeft steeds weer leuke ideeën en haar foto's zijn stuk voor stuk prachtig.lees meer
Jill Reijmaekers
Jill Reijmaekers
2020-01-02T13:55:01+0000
Erg mooie foto’s en snelle toezending!
Rob Monique Vayen Timo
Rob Monique Vayen Timo
2020-01-01T18:13:39+0000
ze maakt erg mooie foto's... en heeft veel geduld met jonge kinderen. wij zijn zeer tevreden!
Linde Nouwens
Linde Nouwens
2019-12-22T22:00:43+0000
Wij zijn erg tevreden over het geduld van Patricia met onze kinderen! De fotos zijn top geworden, dus wij zijn erg... tevreden. Ook super snelle service en reactie.lees meer
Maaike Damen
Maaike Damen
2019-12-13T08:00:37+0000
We hadden een snelle fotoshoot bij Patricia thuis. Uiteindelijk duurde het langer doordat één van mijn dochters geen... zin had om te lachen. Daar heeft Patricia fijn op ingespeeld. Sjonge, wat zijn de foto’s mooi geworden! Zelfs nog met een voorzichtige glimlach van onze jongste 😉lees meer
Kirsten-Rob Koolen
Kirsten-Rob Koolen
2019-11-01T07:43:22+0000
Mijn 3 kids waren zó klaar! Terwijl de jongste niet bepaald makkelijk te fotograferen is. Toch een geweldig resultaat❤️
Yvonne Spruyt
Yvonne Spruyt
2019-03-10T09:24:03+0000
Hele mooie foto’s ! Super geduldig met de kinderen. echt een aanrader!
Janneke Westgeest-Hens
Janneke Westgeest-Hens
2019-01-30T19:28:34+0000
Afgelopen maandag een fotoshoot Fine Art gedaan bij Patricia. We zijn erg vriendelijk ontvangen. Je merkt dat Patricia... heel veel ervaring heeft met kinderen en breekt meteen het ijs. Ze heeft erg veel geduld en zorgt dat in dit geval mijn dochtertje zich erg op haar gemak voelde. We hebben een hele leuke fotoshoot gehad. Patricia neemt rustig de tijd. En het eindresultaat mag er wezen. Heel blij met deze gave foto’s 🙂lees meer
Anita Soethout Vreugde
Anita Soethout Vreugde
2019-01-23T14:59:34+0000
Patricia is superlief en heeft alle geduld van de wereld. ze heeft supermooie foto's gemaakt van onze lieve Melodi.... Dankjewel!!!lees meer
Mirella Van Mook-Grootswagers
Mirella Van Mook-Grootswagers
2018-11-28T15:48:13+0000
Wauw wat kan een mens blij worden van mooie foto’s.Ik ben bij hier 2 weken geleden geweest en heb nu 2 prachtige... exemplaren aan mijn muur hangen. Twijfel niet om een afspraak te maken, iedereen wordt hier blij van. Groetjes een zeer tevreden klant.lees meer
Ingrid Visker
Ingrid Visker
2018-11-02T17:31:16+0000
2 prachtige fotos van mij twee zonen. en zo snel ongelooflijk. wel vind ik het omslachtig om een afspraak te maken.... maar dit was het allemaal waard😀 ook je ideen ik had er zelf nooit opgekomen.lees meer
Nicky IJpelaar
Nicky IJpelaar
2018-10-26T17:21:36+0000
Model mogen staan voor een zwangerschapsshoot en ik ben heel erg tevreden met het resultaat. Voelde me ook meteen op... mijn gemak bij Patricia en ben heel blij met de foto's! Nogmaals bedankt!!lees meer
Peggy Ouwerkerk
Peggy Ouwerkerk
2018-10-24T12:51:21+0000
Vandaag model mogen zijn bij Patricia. Vond dit heel erg leuk! Voelde me goed op Mn gemak bij der. Hoop dat de foto’s... zijn geworden zoals je wou. Zeker een aanrader!lees meer
Melissa Teeling-Branderhorst
Melissa Teeling-Branderhorst
2018-10-02T09:08:40+0000
Kids voelden zich op hun gemak, en foto's zijn super geworden!!
Amy van der Lugt
Amy van der Lugt
2018-09-29T16:01:17+0000
Afgelopen donderdag een zwangerschaps shoot gehad met mijn oudste verzorgpaard! heel blij met hoe geduldig Patricia... was met de fotos maken, en heel erg gelukkig met het eind resultaat!!zeker voor herhaling vatbaar!!lees meer
Priscilla van Stokrom
Priscilla van Stokrom
2018-07-18T11:43:29+0000
Met onze eerste dochter al bij Patricia geweest voor een newbornshoot. Zij had toen een hele eigen wil, maar door het... geduld van Patricia echt geweldige foto’s gekregen. Wat een vakwerk levert ze! Nu onze tweede dochter is geboren uiteraard ook weer naar Patricia geweest. Dit dametje heeft nog meer een eigen wil en daardoor heeft Patricia nog meer haar best moeten doen. Maar Patricia geeft niet op en zorgde dat we ook voor de tweede keer met geweldige foto’s naar huis gingen. Nogmaals bedankt!lees meer
Lian Pallandt-Verheijen
Lian Pallandt-Verheijen
2018-06-17T10:41:48+0000
We hebben een super gave vaderdag minishoot gehad in de Loonse en drunese duinen. De kids hadden niet echt zin om mee... te werken, maar ondanks dat hebben we super gave foto’s gekregen� Een aanrader om je foto’s bij Patricia te laten maken!lees meer
Lindy Ties Juul
Lindy Ties Juul
2018-06-17T10:08:53+0000
Ondanks dat mijn zoontje geen zin had om op de foto te gaan en een echte � was, gaf Patricia niet op en had ze super... veel geduld! Bedankt voor de prachtige foto’s Patricia!lees meer
Stephany Ismail
Stephany Ismail
2018-06-17T09:40:57+0000
Vaderdag fotoshoot geslaagd !!💙Ik heb snel de foto’s gekregen, ze zijn perfect 😍Super aardige vrouw.😊Ben heel erg... blij mee.🤗Super bedankt...🌺lees meer
Marijke van den Hurck
Marijke van den Hurck
2017-10-25T18:16:25+0000
Daisy de Kort
Daisy de Kort
2017-10-25T15:07:05+0000
Super veel geduld en liefde! Super service! Hadden heel snel de foto's. Ze zijn super mooi geworden! Nogmaals dank��
Miranda Zoontjens
Miranda Zoontjens
2017-10-09T15:57:22+0000
Ondanks dat ons meisje niet zo'n zin had om te gaan slapen en vervolgens elke positie die Patricia in gedachten had... saboteerde�, zijn de resultaten fantastisch geworden �. Het feit dat we de foto's super snel kregen maakt het nog eens extra fijn! Ontzettend blij met de mooie foto's, top!!lees meer
Kim Wiecherink ter Horst
Kim Wiecherink ter Horst
2017-10-08T19:37:34+0000
Ik voelde me meteen op mn gemak tijdens de (bedekte) naakt zwangerschaps shoot! Ze is lief en geduldig en maakt mooie... foto's! Kortom, erg tevreden ���lees meer
Sabine Verdijk
Sabine Verdijk
2017-10-04T02:55:17+0000
We hebben een leuke shoot gehad. Patricia had veel geduld. En omdat we de eerste keer niet genoeg foto's hadden mocht... ik nog een keer terug komen.lees meer
Angela Swaab van den Berk
Angela Swaab van den Berk
2017-08-17T07:05:13+0000
Een hele leuke newborn shoot gehad met ook onze andere 3 kids erbij. Die geweldig is gelukt. Madam zelf wou niet echt... slapen en ook de herkansing maakte ze het haar erg moeilijk. Maar met haar geduld en kennis toch nog hele leuke foto's uitgekomen! Echt een aanraderlees meer
Leijten IIlona
Leijten IIlona
2017-08-03T19:15:15+0000
Samen met mijn vriend en hondje een zwangerschapshoot gedaan. Helemaal super dat het buiten kon. De eerste datum... regende het, maar verzetten was geen enkel probleem. De foto's hadden we super snel binnen. Wij zijn heel tevreden en blij met het resultaat.lees meer
Dominique Vd Berg
Dominique Vd Berg
2017-07-19T14:24:01+0000
Hele leuke newborn shoot gehad bij Patricia. Ze neemt echt de tijd om de mooiste fotos te kunnen maken. We kregen ook... super snel de fotos toegestuurd. Wij zijn zeer tevreden! Een echte aanrader!lees meer
Marie-Antoinet Van De Wiel-van Wanrooij
Marie-Antoinet Van De Wiel-van Wanrooij
2017-06-21T08:50:22+0000
Wat een prachtige foto's zijn het geworden en nogmaals bedankt!
Petra Bodenstaff
Petra Bodenstaff
2017-05-20T19:00:21+0000
Een geweldige ervaring met een schitterend resultaat! We voelden ons tijdens de shoot erg op ons gemak �
Denise Nelissen
Denise Nelissen
2017-05-18T17:34:13+0000
In januari 2016 een newborn shoot gehad van ons zoontje�was top�
Kelly Dohmen-Stadhouders
Kelly Dohmen-Stadhouders
2017-05-18T10:53:09+0000
Geweldige foto's!!!! De mooiste manier om je wonder vast te leggen! En heel fijn dat je zo snel de foto's al hebt 👍🏼👍🏼👍🏼
Kelly Pouwels Janssen
Kelly Pouwels Janssen
2017-05-18T10:45:54+0000
In juli 2016 hebben wij een prachtige fotoshoot gehad van onze knappe dochter ! Ze wilde niet meteen slapen. Na een... flesje en eventjes kroelen viel ze dan toch lekker in slaap en kon Patricia de mooiste foto's maken van onze prachtige meid! En wat waren ze mooi geworden!!!! Wij zijn heeeeel blij met de foto's !lees meer
Maurice Kim Melis
Maurice Kim Melis
2017-05-18T08:22:42+0000
Fleur van Hemert-Teunissen
Fleur van Hemert-Teunissen
2017-05-18T08:04:15+0000
Afgelopen maandag een newbornshoot gehad met ons meisje Nova. Ondanks dat Nova er weinig zin in had, is het toch gelukt... om mooie foto's te maken. Met erg veel geduld van Patricia en na 3 lange uren wachtten viel ze in slaap en kon de shoot beginnen! Wij zijn dan ook heel erg blij met de mooie foto's! Super bedankt daarvoor 🙂lees meer
Dilya Uzokova
Dilya Uzokova
2017-05-18T07:46:35+0000
Daisy Mae
Daisy Mae
2017-05-14T11:45:49+0000
Erg fijn om met jou te werken en de foto's zijn echt mooi geworden! �
Roelie Hamers-Ratelband
Roelie Hamers-Ratelband
2017-05-14T11:14:36+0000
Volgende beoordelingen