Zwangerschapsshoot

Wil jij een fotoshoot van je zwangerschap?

Zwanger zijn is erg bijzonder, maar gaat snel voorbij. Wat zou het dan prachtig zijn om een blijvende herinnering te hebben aan deze mooie 9 maanden! De beste periode voor een fotoshoot tijdens je zwangerschap is, als je tussen de 30 en 36 weken zwanger bent. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om het eerder of later te doen dit is natuurlijk helemaal je eigen keuze. Je kunt de fotoshoot alleen doen maar het mag ook samen met je partner en/of met broertje(s) & zusje(s).

Tips voor een geslaagde zwangerschapsshoot:
* Denk aan rustige kleding zonder motief of opdruk, dit is het mooiste! Zorg ervoor dat de kleding lekker los zit, dit ook om te voorkomen dat je afdrukken van kleding in je buik krijgt. Zorg dat je wat extra setjes kleding hebt, dit zorgt voor afwisseling in de foto’s. Tevens kun je bij mij kosteloos gebruik maken van een aantal prachtige zwangerschapsjurken!

* Het is altijd erg leuk om accessoires bij de hand te hebben. Denk hierbij aan muisjes, lint, babyschoentjes, verf, knuffel of bijvoorbeeld letterblokjes. Maar denk bijvoorbeeld ook aan een buikbeschildering!

* Handen (ook van de kinderen) komen vaak in beeld zorg ervoor dat ze er netjes verzorgd uitzien, met name de nagels.

* Het opdoen van inspiratie via bijvoorbeeld Google, is altijd erg leuk! Zo kun je mij altijd een eigen wens aangeven. Ik probeer hier altijd rekening mee te houden! Sla de afbeelding op, en mail deze dan naar mij.

Voor meer informatie over prijzen klik hier: Prijzen

Om direct te reserveren, klik hier: Reserveren

Zoek niet verder naar een fotograaf, maar maak gelijk een afspraak met mij!

Reserveer zo vroeg mogelijk in je zwangerschap al een plekje in mijn agenda, om een teleurstelling op het laatste moment te voorkomen!