Wie zit er achter Boekhout Fotografie?

Stop and notice the moment right now. There you will find beauty.

Hi! Ik ben Patricia, fotografe in hart en nieren. Ik stop veel van mijn tijd en liefde in het vastleggen van een magisch moment.

Magie

Vooral de magie van de warmte en liefde van het gezin. Als moeder weet ik hoe speciaal dit is, ik heb zelf twee kinderen mijn dochter Melissa van 23 en mijn zoontje Lucas van 15. Ik weet als geen ander hoe de tijd voorbij kan vliegen en hoe snel ze opgroeien.  Ik ben mijzelf gaan specialiseren in het vastleggen van kinderen op een mooie en kwetsbare manier (en natuurlijk het gezin hieromheen) zodat ouders net als ik foto’s kunnen koesteren van speciale momenten in een kinderleven.

Naast mijn specialisme in Portret en Fine-Art Fotografie, ben ik ook actief in het bedrijfsleven. Na jaren ervaring en ontwikkeling, heb ik geleerd de juiste momenten op te merken en deze om te zetten tot beeld. Mijn liefde voor fotografie ontwikkelde zich al vroeg in mijn jeugd, altijd was ik al met camera’s in de weer. Al waren het eerst wegwerpcamera’s, welke ik later inruilde voor een professionelere camera. Met deze camera werd de basis gelegd en begon ik mijzelf meer en meer te ontwikkelen tot de fotografe die ik nu ben.

Er wordt mij wel eens gevraagd of ik niet zou willen doorgroeien tot een fotografe met een grote studio en een bomvolle agenda. Hierop antwoord ik altijd nee, ik wil graag mijn klanten de tijd en aandacht geven die zij verdienen. Het warme gezinsgevoel staat hierbij op 1. Dit doel raakt verloren als je de intentie hebt om groots te worden, dan is daar immers geen tijd meer voor. Ik heb een studio aan huis te Goirle, met allerlei geweldige accessoires welke bij veel shoots gebruikt worden. Mijn klanten zijn tevreden, en ook erg blij met de tijd die er voor ze genomen wordt.

Kracht

Mijn kracht is, dat ik buiten de “box” durf te denken, en mijzelf niet op allerlei regeltjes binnen het fotograferen stort. Ik durf creatief te zijn in mijn branche, en daarmee onderscheid ik mijzelf van andere fotografen.

Ben je benieuwd wat anderen over mij zeggen? Klik dan hier

 “Thinking Outside The Box”

“Ik stem mijn dienstverlening af op de wensen van mijn klant. Wat past er bij de klant, wat vind de klant leuk en wat heeft de klant nodig.”