Portret

Wil je graag een mooie foto van jezelf? Portretfoto’s zijn altijd geweldig om te hebben. In deze tijd is Social Media niet meer uit ons leven weg te denken, zowel zakelijk als privé. Op zakelijk gebied wordt er steeds meer gebruik gemaakt van Twitter, Facebook, Google+ en Linkedin. De foto’s die je hiervoor gebruikt zijn ontzettend belangrijk. Deze foto’s zijn je eerste visitekaartje voor een toekomstige werkgever of klant. Je wilt bij een eerste afspraak altijd op je best zijn, dit geldt ook voor de foto’s welke je gebruikt als bijvoorbeeld je profielfoto. Reden genoeg om dus een goed beeld van jezelf neer te zetten en hierbij te kiezen voor een foto met een professionele uitstraling.

Een portret fotoshoot kost je hooguit een uur van je tijd!
De portret fotoshoot duurt maximaal een uur, het gaat hier dus om een korte fotoshoot. Het verschil met een gewone fotoshoot is dat je kiest uit een witte of zwarte achtergrond. Je mag natuurlijk ook zelf een locatie uitkiezen, en als je graag op locatie wilt maar niets weet kan ik je natuurlijk ook helpen bij het zoeken naar een mooie fotolocatie. Een portretshoot duurt max. een uurtje. Na de fotoshoot maak ik een selectie van de mooiste foto’s, zodra deze bewerkt zijn krijg je van mij een inlogcode voor de klantlogin en kun je daar je foto’s zelf uitzoeken. Extra foto’s is natuurlijk ook mogelijk tegen een bijbetaling van €17,95 per foto.

Zoek niet verder naar een fotograaf, maar maak gelijk een afspraak met mij!
Zie je de shoot helemaal zitten? Stuur dan een mailtje via het contactformulier, of stuur een email naar p.boekhout@boekhoutfotografie.nl met daarin een aantal voorkeur data’s. Ik neem binnen 24u contact met je op.

Voor contact, klik hier: Contactformulier

Voor meer informatie over prijzen, klik hier: Prijzen