Generatieshoot

Laat de gelijkenis vereeuwigen!

Op wie lijken je kinderen het meest, of op wie lijk je zelf het meest? Een generatiefoto die gemaakt wordt tijdens de Generatieshoot is prachtig om te zien en voor later een geweldig aandenken!

Generatieshoot met je kinderen en broers of zussen, ouders?

Het idee van een generatie foto is om meerdere generaties te verwerken in 1 foto, tijdens de shoot maak ik van iedereen afzonderlijk een foto, later zal ik in photoshop al deze foto’s samenvoegen, met een verbluffend mooi eindresultaat!

Soort foto’s binnen de generatieshoot?

Uiteraard worden er meer foto’s gemaakt dan alleen de foto’s voor de generatiefoto. Denk aan foto’s van het gezin, losse setjes van ouders en of kinderen. Heb je zelf ook nog leuke ideeën? Laat het mij gerust weten, dan gaan we samen aan de slag (wanneer mogelijk) om ze samen uit te werken. Kortom, bij Boekhout Fotografie krijg je waar voor je geld tijdens en na de generatieshoot!

Wat krijg je?

De shoot is Incl. 1 digitaal bestand, de generatiefoto. Je krijgt keuze om de foto in kleur of z/w te nemen. Zo kun je later zelf kiezen welke je aan de muur wilt hangen of aan iemand cadeau wilt doen.

Prijs

Een generatie fotoshoot kost €79 incl. 4 personen en 1 van hoge kwaliteit digitaal bestand. Deze kun je op elk gewenst formaat laten afdrukken.

Reserveren

Reserveer zo snel mogelijk, zodat je verzekerd bent van een plekje in mijn agenda.

Wil je wat meer van mijn werk zien, of lezen wat anderen over Boekhout Fotografie schrijven? Bezoek dan ook eens de Facebookpagina van Boekhout Fotografie!

Voor contact per mail: Ga dan naar onze contactpagina