Informatie

 • Keuze van de fotoshoot
  Heb je al een leuke fotoshoot in gedachten, dan is het handig om een aantal verschillende data’s bij de hand te hebben, waarop je graag zou willen inplannen. Als je dit weet, dan kun je via de mail of een privéberichtje (via mijn Facebookpagina) contact met mij zoeken voor het verder af en doorspreken van de shoot.
 • De shoot
  Voor we gaan beginnen met de shoot nemen we samen je wensen door. En zal ik je waar nodig is van advies voorzien. Tijdens de fotoshoot maken we foto’s in verschillende poses en opstellingen, zo krijg je een leuke variatie aan foto’s in je online galerij. Hier kun je dan binnen 2 weken nadat de shoot heeft plaats gevonden je keuze maken.
 • De online galerij
  Nadat de shoot heeft plaats gevonden ga ik aan de slag met jouw foto’s. Zorgvuldig selecteer ik ongeveer 20 van de mooiste foto’s uit en bewerk deze na, zodat ik een prachtig eindresultaat in de galerij kan plaatsen. Je krijgt dan van mij binnen 2 weken een uitnodiging via de mail of privéberichtje van Facebook om de galerij in te zien. Je mag dan het aantal foto’s wat bij de shoot hoort uitkiezen, en natuurlijk heb je de mogelijkheid om de andere foto’s uit de selectie bij te bestellen.
 • Jouw foto’s
  Nadat je van mij de link van jouw galerij hebt ontvangen kun je heel makkelijk aan mij laten weten welke foto’s je graag wilt. Je klikt de foto’s aan die je graag wilt, en vervolgens klik je op verzenden of save/opslaan. Ik krijg dan automatisch een bericht met daarin de keuze die jij gemaakt hebt. Zijn het er meer dan het aantal wat bij de shoot hoort krijg je van mij een betaalverzoekje. Zodra deze voldaan is worden de foto’s via WETransfer verzonden. Je krijgt van WeTransfer een mailtje met daarin een downloadlink, deze link is veilig te gebruiken. Let er wel op dat je het downloaden op een vaste computer of laptop doet ivm de kwaliteit van je foto’s.