Duo (2 in 1) Fotoshoot

Broer & Zus
Twee zielen, één gezicht

Zie de gelijkenis in één oogopslag!

Op wie lijken je kinderen het meest, wat is de gelijkenis? Hebben ze elkaars ogen of misschien wel dezelfde neus of mond. Op deze foto zie je dit allemaal in één oogopslag! De DuoFoto (2 in 1 foto) is prachtig om te zien en voor later een geweldig aandenken!

Soort foto’s binnen de Duoshoot ( 2 in 1 Fotoshoot)?

Uiteraard worden er meer foto’s gemaakt dan alleen de foto’s voor de DuoFoto. Losse portretten, en nog meer leuke duofoto’s. Heb je zelf ook nog leuke ideeën? Laat het mij gerust weten, dan gaan we samen aan de slag (wanneer mogelijk) om ze samen uit te werken. Kortom, bij Boekhout Fotografie krijg je waar voor je geld tijdens elke fotoshoot!

Zusjes

Wat krijg je?

De shoot is Incl. 1 digitaal bestand, de DuoFoto. Daarnaast heb je een ruime keuze uit foto’s die ik nog meer gemaakt hebt. In de galerij waar je strakjes je keuze kunt maken komen ongeveer 10 tot 15 foto’s te staan.

2 zielen, 1 gezicht

Prijs

Een DuoShoot kost €79 incl. 2 personen en 1 van hoge kwaliteit digitaal bestand. Deze kun je op elk gewenst formaat laten afdrukken.

Reserveren

Reserveer zo snel mogelijk, zodat je verzekerd bent van een plekje in mijn agenda.

Uiteraard werk ik geheel volgens de voorschriften van het RIVM! Bij klachten wordt de shoot verzet!

Wil je wat meer van mijn werk zien, of lezen wat anderen over Boekhout Fotografie schrijven? Bezoek dan ook eens de Facebookpagina van Boekhout Fotografie!

Voor contact per mail: Ga dan naar onze contactpagina