Bedrijfsfotografie

Boekhout Bedrijfsfotografie brengt graag op een professionele wijze uw bedrijf met een frisse stijl in beeld. De consument zoekt tegenwoordig alles via het internet op, en is dus visueel ingesteld. Binnen ongeveer 7 seconden bepalen de bezoekers van uw website of ze blijven. Of dat ze verder gaan naar een website die hun aanspreekt. De juiste beelden voor uw website, drukwerk of folders is van groot belang. Een eerste indruk is altijd bepalend. Met de beelden die ik voor u maak kunt u uw klanten een goede indruk geven, en er zo voor zorgen dat zij geïnteresseerd blijven in uw bedrijf.

Sfeerfotografie & Interieur/Exterieur 

De foto’s die gemaakt worden tijdens de sfeerfotografie, kunnen voor diverse doeleinden ingezet worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan presentaties, website of voor reclame en foldermateriaal. Ik kan dan tijdens werkbesprekingen, lunch of als het personeel aan het werk is fotograferen. Zit je bedrijf in een prachtig pand gevestigd? Ook dat kan door mij gefotografeerd worden, zowel aan de binnen als aan de buitenkant.

Portret/groepsfotografie van het personeel

De rol van social media wordt steeds groter binnen het bedrijfsleven. Een goede portretfoto zegt meer dan 1000 woorden. Het is niet alleen geschikt voor je website, maar ook voor LinkedIn, Facebook en diverse presentaties.  Vaak worden bij de profielfoto’s gebruik gemaakt van vakantiekiekjes en selfies. Met een juiste portretfoto laat het bedrijf de professionals achter de schermen zien. Dit wordt vaak door klanten (potentieel) en contacten als erg prettig ervaren.Ik kan ervoor zorgdragen dat het personeel een profielfoto krijgt, die laat zien wie ze zijn.

Heeft een bedrijf meerdere medewerkers? Ook dit is voor mij geen probleem, ik kom dan met mijn mobiele studio bij het bedrijf langs om de foto’s te verzorgen. Hierbij kan ik gebruik maken van diverse achtergronden, of ik kan medewerkers op hun werkplek, of andere plek binnen het bedrijf fotograferen. Ook is het fotograferen op locatie natuurlijk mogelijk.

Productfotografie

Verkoop je producten en bied je deze ook online via een website, marktplaats aan? Dan is het van groot belang dat je goede foto’s van je producten laat maken, deze foto’s zijn namelijk jouw visitekaartje. De klant wordt sneller in verleiding gebracht tot het doen van een aankoop bij mooie foto’s, dan een lange lap tekst en een snel gemaakte foto met je mobiele telefoon. Ik kan de producten in zowel mijn studio als bij het bedrijf fotograferen.

Van te voren kijken we samen naar wat de wensen zijn, en wat er bij het bedrijf past. De door mij geleverde foto’s zijn het ideale visitekaartje voor het bedrijf!

Voor meer informatie over mogelijkheden en prijzen voor Bedrijfsfotografie kunt u contact opnemen via e-mail: info@boekhoutfotografie.nl

Ben je benieuwd naar mijn werk: Portfolio