Generatieshoot

Laat de gelijkenis vereeuwigen!

Op wie lijken je kinderen het meest, of op wie lijk je zelf het meest? Een generatiefoto die gemaakt wordt tijdens de Generatieshoot is prachtig om te zien en voor later een geweldig aandenken!

Generatieshoot met je kinderen en broers of zussen, ouders?

Het idee van een generatie foto is om meerdere generaties te verwerken in 1 foto, tijdens de shoot maak ik van iedereen afzonderlijk een foto, later zal ik in photoshop al deze foto’s samenvoegen, met een verbluffend mooi eindresultaat!

Generatiefoto van 4 personen

Soort foto’s binnen de generatieshoot?

Uiteraard worden er meer foto’s gemaakt dan alleen de foto’s voor de generatiefoto. Denk aan foto’s van het gezin, losse setjes van ouders en of kinderen. Heb je zelf ook nog leuke ideeën? Laat het mij gerust weten, dan gaan we samen aan de slag (wanneer mogelijk) om ze samen uit te werken. Kortom, bij Boekhout Fotografie krijg je waar voor je geld tijdens de generatieshoot!

Generatiefoto 5 personen

Wat krijg je?

De shoot is Incl. 5 digitale bestanden naar keuze, in de galerij staat de generatiefoto in kleur EN zwart/wit. Zo kun je later zelf kiezen welke je aan de muur wilt hangen of aan iemand cadeau wilt doen, zonder zelf te moeten gaan rotzooien om ze in het zwart/wit te krijgen.

Prijs

Een generatie fotoshoot kost €69 incl. 4 personen en 5 van hoge kwaliteit digitale bestanden. Deze kun je op elk gewenst formaat laten afdrukken.

Broer & Zus Duofoto

Reserveren

Reserveer je nu een generatieshoot, dan maak ik tijdens de shoot ook een aantal foto’s voor de DuoFoto. Voordat je gaat reserveren via het bovenstaand formulier, kun je het beste mij eerst een privé-bericht sturen voor het overleggen van een datum en tijdstip.

Wil je wat meer van mijn werk zien, of lezen wat anderen over Boekhout Fotografie schrijven? Bezoek dan ook eens de Facebookpagina van Boekhout Fotografie!

Voor contact per mail: Ga dan naar onze contactpagina

Leave a reply

Your email address will not be published.