Op de foto

Tija bij Boekhout Fotografie op de foto.

De lens wordt op je gericht, en dan bekruipt je een ongemakkelijk gevoel. Hoe zal ik gaan staan, waar kijk ik heen, hoe valt mijn haar het mooiste. 1 van de vele gedachten die door “veel” mensen heen gaan als ze op de foto moeten. Vaak komen de klanten een beetje onzeker en onwennig binnen stappen. Maar nagenoeg alle klanten zeggen achteraf: Wauw dat viel echt reuze mee of wat een prachtige foto’s! En vooral: Nooit gedacht dat ik zo mooi op de foto kon komen te staan! Tijdens een shoot die je bij mij hebt geboekt zal ik er voor zorgen dat je prachtige foto’s zult krijgen, waarbij je achteraf kunt zeggen: WAUW! Ben ik dat? Die onzekerheid was helemaal niet nodig! Bij mij hoef je jezelf niet druk te maken om deze dingen, ik ben er niet alleen om foto’s te maken. Ik ben er ook om jou op je gemak te stellen en je door de shoot heen te begeleiden. Zodat jij de mooiste foto’s krijgt waar jij ook echt jij bent!

Op de foto

Vind je het niet leuk om op de foto te gaan? Dan is het belangrijk dat je jezelf prettig en ontspannen voelt. Kleed je niet anders als dat je normaal gesproken zou doen. Ben gewoon lekker jezelf, samen kijken we dan naar wat jij prettig en/of mooi vind aan soorten poses en foto’s. Ga je voor een zakelijk portret? Dan is het goed om te kijken wat je tijdens je werk vaak aantrekt. Vooraf een beetje rondneuzen op Google, is ook absoluut geen slecht idee. Kijk naar wat je mooi vind, en wat je graag zou willen. Je mag deze foto’s natuurlijk altijd even via de messenger van mijn Facebookpagina naar mij sturen.

Kleding & Make-Up

Natuurlijk zijn er wel altijd een aantal punten qua kleding, Make-up en accesoires. Drukke prints op je kleding, en/of tekst gaan vaak niet samen met een foto in de stijl waarin ik werk. Dit kan afleiden van waar het daadwerkelijk om gaat. Probeer ook wat aandacht te besteden aan Make-up, het mooiste is om dit zo licht en neutraal mogelijk te houden. Door de belichting komt dit er namelijk vaak erg flets uit te zien. Als je er voor kiest om samen als gezin of als stel op de foto te gaan, is het bijvoorbeeld ook belangrijk dat je erop let dat jullie kleding op elkaar afgestemd is. Wil je graag een Fine-Art shoot, dan is het van belang dat je kleding een tijdloze uitstraling heeft.

Boek nu een Fine-Art Portretshoot voor maar €45 ipv €99

Incl. 5 digitale bestanden naar keuze

Reserveren

Reserveer zo snel mogelijk, zodat je verzekerd bent een plekje in mijn agenda.

Wil je wat meer van mijn werk zien, of lezen wat anderen over Frozen-Beauty Fotografie schrijven?
Bezoek dan ook eens de Facebookpagina van Frozen-Beauty Fotografie!

Voor contact per mail: Ga dan naar onze contactpagina

Leave a reply

Your email address will not be published.