Fine-Art Portretfotografie

Fine-Art Portretfotografie

Ben je opzoek naar een uniek werk voor aan de muur, met daarin jezelf of je gezin in de hoofdrol? Dan is Fine-Art portretfotografie in de sfeer van de meesters in het licht echt iets voor jou. De foto’s die tijdens deze shoot gemaakt worden zijn tijdloos en adembenemend mooi. Een uniek kunstwerk voor aan de muur.

Tijdloos & Adembenemend mooi

Een portret moet iets vertellen over de persoon die model staat, de foto’s moeten fascinerend zijn om naar te kijken en zullen je blijven boeien.  Een portretfoto is een oude traditie vanuit de tijd van de schilders zoals Rembrandt of Vincent van Gogh. Tijdens een Fine Art fotoshoot werken we dan ook in deze stijl. Het is mijn doel om tijdloze foto’s met sfeer en emotie te creëren. Ik werk veel met kinderen, en ben zelf ook mama van 2 prachtige kinderen. En kinderen vinden het heerlijk om zichzelf te zijn, iets wat ik in de studio ook graag terug zie. Voor een shoot als deze hoeven ze niet gemaakt te lachen. En dit zie je ook terug in de foto’s die ik van ze maak.

Boek nu een Fine Art Fotoshoot voor maar €69 

Incl. 5 digitale bestanden naar keuze.

Reserveren

Reserveer zo snel mogelijk, zodat je verzekerd bent van een plekje in mijn agenda. Geef tijdens het reserveren de datum en tijd van voorkeur aan. Ik zal hier zoveel mogelijk rekening mee proberen te houden.

Wil je wat meer van mijn werk zien, of lezen wat anderen over Boekhout Fotografie schrijven?
Bezoek dan ook eens de Facebookpagina van Boekhout Fotografie!

Voor contact per mail: Ga dan naar onze contactpagina Ik streef ernaar om je bericht binnen 24u te beantwoorden!

Leave a reply

Your email address will not be published.