Zwangerschapsshoot tijdens de zonsondergang

Zwangerschapsshoot tijdens de zonsondergang

Wat worden we toch beloond met al dat mooie weer! Dat ik gek ben op de zonsondergang en haar magie, is wel duidelijk. Regelmatig reis ik door Nederland om de mooiste plekjes tijdens de zonsondergang vast te leggen. Vlak voordat de zon ondergaat is het gouden uurtje, dit uurtje is geweldig voor een fotoshoot! Ik kan eigenlijk niet echt zeggen waar mijn voorkeur naar uit gaat, want je kunt zowel tijdens het gouden uurtje, maar ook als de zon ondergaat echt magische foto’s maken. Een Zwangerschapsshoot tijdens de zonsondergang is dan ook echt supergaaf om te doen!

Een prachtige buik, bij geweldig licht

Ik had met Ilona om 21u afgesproken bij de entree van het Engelermeer. Want een zwangerschapsshoot tijdens de zonsondergang moet toch echt wel aan het water! Omdat we al optijd hadden afgesproken, konden we ook nog tijdens het gouden uurtje een aantal foto’s maken. Langzaam aan begon de zon met zakken, en toen de zon precies was waar ik hem in mijn gedachten had, zijn we begonnen met de foto’s tijdens de zonsondergang. Ik kon natuurlijk zelf al op mijn schermpje zien hoe de foto’s waren, en ik kon niet wachten tot ik thuis was om ze te bewerken!

Zwangerschapsshoot Cadeaubon

Dus weg met alle standaard cadeautjes, en geef een zwangerschapsshoot als cadeau! Dat is ontzettend leuk om te geven en te krijgen. Bestel de bon online en je kunt de bon gelijk cadeau doen. (Ophalen of verzenden is beide mogelijk)

Zwangerschapsshoot tijdens de zonsondergang

Boek nu een zwangerschapsshoot tijdens de zonsondergang voor maar €75
Incl. 8 digitale bestanden naar keuze & gebruik van een jurk uit de collectie

Reserveren

Reserveer zo snel mogelijk, zodat je verzekerd bent van mooi weer en van een plekje in mijn agenda.

Wil je wat meer van mijn werk zien, of lezen wat anderen over Frozen-Beauty Fotografie schrijven? Of wil je liever eerst nog persoonlijk contact met mij?
Bezoek dan ook eens de Facebookpagina van Boekhout Fotografie!

Leave a reply

Your email address will not be published.