Stoer

Fotoshoot StoerFotoshoot Stoer!

Lang nagedacht over wat kan ik nou doen qua shoots voor al die stoere kleuters & pubers…Ik had al wel wat ideetjes in de “pen”,  dus vandaag lekker aan het rondrijden geweest en een aantal mooie plekjes wezen verkennen voor de nieuwe Fotoshoot Stoer! Natuurlijk moest mijn zoontje Lucas mee, want die is gewoon hartstikke Stoer!

Poseren

Het was een uur of 4 in de middag, het was buiten hartstikke warm, en al gauw waren we bij de eerste plek om te verkennen, want er moet natuurlijk wel een stoer element aanwezig zijn! We waren goed voorbereid op pad gegaan, en uiteraard ook deze keer muggenspray in mijn rugzak gestopt. Je weet het met die beestjes namelijk maar nooit! Ik liet mijn zoontje zelf wat poses bedenken, maar eigenlijk vond ik die maar niks. Dus besloten we ook wat poses te doen die ik voorstelde. Uiteindelijk vond ik de foto’s met de poses die mijn zoontje zelf bedacht had het leukste! Niet alle kindjes hebben zin om te poseren. Natuurlijk mogen ze ook jonger zijn. Het belangrijkste is, dat ze kunnen poseren en daar natuurlijk zin in hebben en in zich een beetje laten sturen.

Fotoshoot Stoer: locatie’s

Ik heb inmiddels aardig wat stoere locaties gevonden, er is dus voor ieder wat wils. Wil je een industriële omgeving, of een omgeving met verval? Alles is mogelijk! Ook in de herfst of winter kun je prachtige stoere foto’s maken! Je mag natuurlijk ook altijd zelf met een leuk idee komen, het is tenslotte jullie stoere shoot!

Boek nu de Fotoshoot Stoer voor maar €59 ipv €79
Incl. 8 digitale bestanden naar keuze

Reserveren

Ik bereken voor de Fotoshoot Stoer geen reiskosten!

Reserveer tijdig de shoot, zodat je verzekerd bent van een plekje in mijn agenda.

Wil je wat meer van mijn werk zien, of lezen wat anderen over Frozen-Beauty Fotografie schrijven? Of wil je liever eerst nog persoonlijk contact met mij?
Bezoek dan ook eens de Facebookpagina van Frozen-Beauty Fotografie!

Leave a reply

Your email address will not be published.