Magie in het bos en in de duinen

Kinderfotografie

Als we een shoot met kleine kindjes hebben, dan moeten we rekening houden met het feit dat hun bepalen hoe de shoot verloopt. Kleine kindjes zullen niet luisteren, zijn snel afgeleid en poseren doen ze ook niet aan. Meestal is na ongeveer een half uur a 3 kwartier de zin over en willen ze hun eigen ding doen of zijn ze moe. Bij mij gaat kinderfotografie ongedwongen, en genieten we samen van de magie in de duinen. Ik fotografeer net die leuke momentjes waarin de magie omhoog schiet; de hartverwarmende glimlach naar papa, de blije snoetjes bij het woordje kiekeboe, het opgaan in hun eigen magische wereldje tijdens het spelen.

Magie in de duinen en het bos

Als ik kinderen fotografeer geef ik ze alle ruimte om zichzelf te zijn, van mij hoeven ze niet de hele tijd ergens te zitten of model te staan voor de foto. Ik laat ze lekker spelen en tijdens het spelen maak ik de mooiste foto’s! Af en toe probeer ik de kindjes een beetje te sturen, en probeer ik ze aan het lachen te krijgen. Ondertussen wandelen en genieten we lekker van de magie in de duinen en het bos. Samen verkennen al spelend en fotograferend de mooiste plekjes in de duinen, tot we weer terug bij het beginpunt zijn. Zo is de fotoshoot leuk en gezellig voor de kinderen en jullie als ouders. Los van de mooie foto’s die we maken, moet het ook gewoon een hele leuke ervaring voor jullie als gezin zijn.

Leuke spulletjes

Tijdens de shoot kun je ook nog eens gebruik maken van de leukste attributen die ik speciaal voor de kinder fotoshoots heb aangeschaft. Een leuke houten schommel, kistje, een antieke poppenwagen, kleedjes, mandjes en koffertjes, ballonnen en slingers. Kortom teveel om op te noemen. We bespreken jullie wensen tijdens het reserveren goed door.

Mini Reportage

Er wordt tijdens een shoot niet op de klok gekeken. Meestal zijn we na ongeveer 40 minuten wel klaar, maar het kan natuurlijk altijd gebeuren dat een kindje wat meer tijd nodig heeft om lekker zichzelf te worden. Kinderen zijn niet altijd te sturen, daar houd ik tijdens het inplannen van een shoot altijd rekening mee.

Magie in de duinen en het bos

Voor reserveringen: Reservering

Voor contact: Contact

Ben je benieuwd hoe andere de door mij aangeboden shoots ervaren hebben? Lees dan ook eens de reviews op Facebook: Reviews

Leave a reply

Your email address will not be published.